Запази час за пиърсинг!

Ако сте решили, че е дошло времето да си направите татуировка, но не сте сигурни къде и каква да бъде, в нашето студио можем да ви помогнем при избора. Можете да разгледате нашата галерия с татуировки за мъже за да се насочите, или ние от Zlatanov Ink Tattoo & Pearsing да ви предложим изцяло custom design за вашата татуировка.

Има, разбира се, няколко много важни стъпки, които трябва да имате в предвид преди да направите първата си татуировка, защото дори татуировките да са временни и благодарение на техниките за отстраняване, татуировката е инвестиция и трябва да се обмисли внимателно.


Първо си изберете татуировчик, който работи качествено и отговаря на вашия личен стил.

Следващото ви съображение трябва да е мястото, на което искате да направите вашата татуировка. Дали това е нещо, което искате да покажете, лесно да скриете или да разкриете, или ще бъде по-личен проект, който само вие ще виждате, ние ще ви помогнем в избора. Вашето тяло ще бъде вашето платно, така че е важно да изберете тази част от тялото си, която смятате за най подходяща за вашата татуировка. Гърба е изключително подходящ за не много големи концепции, които можете да разширите в бъдеще. Ако просто искате да започнете с малка татуировка, бицепсът или пред-мишницата са идеални за такива проекти, които могат да се доработят в „ръкави“ - половин или пълни.


Друга важна част от процеса, която трябва да се обмисли, независимо дали това ви е първата татуировка или сте ветеран с повече татуировки, е прага на болка, който имате. Има някой части на тялото, на които кожата е по тънка и там болката е по голяма. - краката, ръцете или ключицата. Също така има места по тялото с по голяма съвкупност от нерви близо до повърхността, горната вътрешна ръка, задната част на коляното, тазобедрената област, слабините и долната част на гърба - н тези места татуирането ще бъде по-болезнено.

Ето защо е жизнено важно да изберете татуировка и цветова схема, които са едновременно смислени и естетични за вас. Ако не сте сигурни какъв вид дизайн искате, ние ще ви насочим и ще изработим за вас дизайн, който е най подходящ за вас.На база над 10 гони опит и множеството и разнообразни изпълнени проекти, ние сме убедени, че ще сте напълно задоволени от вашия нов татус за ръка, крак, гръб, или друга част на тялото.


 

Портфолио Татуировки Мъже

Посещавайки нашият уеб сайт, Вие се съгласявате да приемете бисквитки във вашия браузър. Осван татуировки, ни се налага да правим и бисквитки. Добрата новина е че ги използваме само с цел да направим вашето посещение на сайта ни по-качествено (също както и татуировките)