Независимо дали обмисляте първата или петата си татуировка, трябва да помислите за нейната големина, цвят, и разположение. Имате много неща, които трябва да обмислите, преди да се татуирате , и ясното разбиране за това как ще изглежда вашата татуировка ще направи това решение по-лесно. Някои места по тялото са по- болезнени за татуировката от други, което може да ви притесни. Обърнете внимание на препоръките на Zlatanov Ink Tattoo & Pearsing за да улесните избора на правилното място за новата ви татуировка.


 

Разположение на татуировката

Точното място може да направи татуировката ви най-добрата, като същевременно подобрите физиката си по най-атрактивния начин. Например, татуировка с изкривяване и движение, като например голяма кои риба, може да изглежда най-подходяща на голяма площ на тялото ви, като краката, ръката или бедрата, докато по-малка татуировка ще бъде загубена на такава голяма площ , Мащабът на вашия дизайн трябва да бъде първото съображение, когато поставяте татуса си.


Видимост на татуировката

След това помислете за видимостта на вашата татуировка. Тъй като е постоянна, наистина трябва да мислите така. Ако искате дизайн, който можете да лесно скриете, може би добър вариант ще бъдат бедрата, долната част на гърба, горната част на бедрата или задната част на врата  за татуировки за жени (ако имате дълга коса).

Ако видимостта е без значение и наистина искате да покажете на тялото си изкуството, изберете ръцете, китките, горната част на гърдите или дори ръцете или лицето. Преди да се ангажирате с много видим татус обаче, помислете как той може да повлияе на перспективите за работа; видимите татуировки все още не са добре приети на много работни места.

И накрая, колко видима е вашата татуировка за самите вас? Вие няма да виждате този красив дизайн на гърба си много често, освен ако не се обърнете и погледнете в огледалото. Запитайте се дали получавате тази татуировка за вашето собствено удоволствие, или да изразявате себе си пред другите. Ако искате да виждате татуировката и да я ползвате ежедневно, поставете я там, където можете да направите точно това.


Лекота на процеса на татуиране

Помислете как разположението на татуировката може да повлияе на способността и да ви опише правилно. Ако изберете място, което изисква сложни изкривявания, то това може да повлияе на качеството на татуировката. Това може да повлияе и на вашия комфорт, особено ако е сложна татуировка, която ще отнеме известно време.

Обърната нагоре или дясната страна нагоре?

Много татуисти твърдо вярват, че правилното поставяне на татуировки не подхожда на вас, а на хората около вас, които ще видят татуировката. Ако искате да поставите дизайн така, че ориентацията му да е правилна от гледната точка, но не и от другите, може да се окажете в разгорещен дебат с художника си. В крайна сметка решението е само ваше. Ако сте сигурни, че искате татуировката, поставена видимо в ваша полза, може да се наложи да намерите татуировка, която да уважава вашата молба, независимо от обществената норма. Също така ще трябва да се справяте с хора, които обръщат главите си настрани, когато искат да видят вашия дизайн. Независимо от това, не забравяйте: Това е вашето тяло, независимо дали искате татуировката ви да е с главата надолу, настрани, назад или надясно.


 

Има ли значение размерът на татуировката? 

Когато става въпрос за фините детайли, да, това е така.

Ако избирате сложна част, вашата татуировка ще трябва да бъде достатъчно голяма, за да побере фините линии и детайли, които тя изисква. Татуировки надписи са добър пример за детайл, който се нуждае от малко място. Ако искате да си татуирате стих, или част от стих, колкото и малка да е идеята, ще трябва да бъде коригирана така, че да е четлива, след като е татуиран. За малък дизайн с по-малко детайли дават по-добър резултат. Вашият татуист ще ви помогне да определите най-добрия размер на вашата татуировка, без да жертвате цялостната ви визия.

Малки татуировки предлагат най-голяма гъвкавост при татуирането им. Малко може да отиде на малко място, за изненада. Неочакваните сайтове за татуиране, които трябва да се обмислят, включват външния ръб или трагуса на ухото, зад глезена, вътре в устната ви, на езика, около пръста или на тила.


 

Част от удоволствието при новата татуировка е процесът на избор на определянето на всички аспекти на. Цвят, размер и разположение. Работете заедно с татуиста си от началото до края и бъдете отворени за неговите съвети. Не само ще сте сигурни, че резултата ще е на ниво, но ще имате и добре обмислена татуировка, която можете да покажете с гордост. Това е далеч по-добре, отколкото да съжалявате за импулсивния избор на татуировка.

 За всички въпроси относно вашата нова татуировка, обърнете се към ZlatanovInk Tattoo & Pearsing и на посочения телефон: 089 638 6938

Посещавайки нашият уеб сайт, Вие се съгласявате да приемете бисквитки във вашия браузър. Осван татуировки, ни се налага да правим и бисквитки. Добрата новина е че ги използваме само с цел да направим вашето посещение на сайта ни по-качествено (също както и татуировките)