Запази час за пиърсинг!

От прекрасни флорални дизайни до малки графични символи или цитати , има много възможности, когато става въпрос за татуировки .

Ръкавите и по-големите, цветни дизайни винаги ще бъдат популярни, но ако се интересувате от нещо, което е малко по-незабележимо, или малък, но смислен за вас  надпис ние ще ви предложим страхотни решения. Малките татуировки са идеално решение и за двойки.

Ако това е вашата първа татуировка, не забравяйте да прочетете нашите съвети за грижа за татуировката

 

Разгледайте нашата галерия и ако не си изберете татуировка, ние ще ви направим напълно индивидуален дизайн.


 

Изборът на дизайн на нова татуировка, винаги е трудна задача. Шрифтовете за татуировки и дизайните на имената стават много модерни както сред младежите, така и сред възрастните. Затова е необходим правилен подбор, за да покажете чувствата си, страстта и любовта си. Има татуировки, които са вдъхновяващи, посветени, показващи любов, уважение и чест, татуировки с послания, татуировки, показващи отношение към живота или норми и т.н.

Толкова много хора се бъркат, докато избират най-добрия дизайн. Ние често се повлияваме от каталози, или татуировки татуирани на други  и се опитваме да направим същите, или подобни на себе си. Ние в Zlatanovink-tattoo препоръчваме да се посъветвате с нашите професионалисти и да изберете ваш собствен индивидуален дизайн.


 

Племенните татуировки са едни от най разпространените в световен мащаб, които изглеждат еднакво добре, както на мъже, така и на жени. Индианците и аборигенските племена са ги използвали за изразяване на преданост към племето, както и за показване на йерархия,


 

Други широкоразпространени татуировки са татуировките звезди. Звездите са символи на истината и надежда, тъй като те са светлината, която свети в тъмнината. Те ни насърчават да се борим с тъмнината и ни дава надежда за нов, по-добър път. Star tatto е особено по-смислен за хората, които са преминали през трудни времена в живота си. Обикновено се татуират на ръцете до пръстите, на крака, врата или зад ушите.


 

Татуировка ангел  символизира предаността, духовността, вярата и също така означава връзка с Бога. Angel tattoo стават все по-популярни и са предназначени за ориентиране и защита.


 

Татуировки крила , често са с духовно или вдъхновяващо значение. Например, мотив с ангел и крила е символ на насочване и защита. Той също така отразява силата на орела или лекотата на пеперудата. Въпреки, че татуировката ангелски крила  е най-вече предпочитано от жени или момичета, тя е с еднакво значение и за мъжете. Този на пръв поглед елементарни дизайни се свързват със двете страни на монета. Добра и лоша.


 

Други разпространени татуировки са Маорски татуировки. Това е една от перфектните татуировки за мъже.  Те се отличават с уникалното си използване на линии и повторение на специфични дизайнерски мотиви,


 

При нас в Zlatanovink-tattoo ще ви помогнем в избора на най подходящия за вас дизайн, или ще ви изработи изцяло индивидуален. Доверете се на нашите професионалисти!


 

 

Посещавайки нашият уеб сайт, Вие се съгласявате да приемете бисквитки във вашия браузър. Осван татуировки, ни се налага да правим и бисквитки. Добрата новина е че ги използваме само с цел да направим вашето посещение на сайта ни по-качествено (също както и татуировките)