Запази час за пиърсинг!

 

Zlatanov Ink Tattoo е собственост на тату артиста Мартин Златанов, който има професионален опит повече от 10 години. Студиото си партнира с международни студия от Норвегия, Испания, Англия и Германия.

Тату студиото е най-голямото във Варна с площ 160 кв.м. състоящо се от два етажа и е единственото, което разполага с медицински специалист, с който може да се консултирате, ако имате въпроси и притеснения относно процедурите които ще ви бъдат направени (татуировки, пиърсинг, перманентен грим).


В тату шопа ще се насладите на комфортна и стилна обстановка с приятелски настроен и отговорен екип. Студиото за татуировки се състои от рецепция, чакалня и работна зона намиращи се на 1-вия етаж, а втори етаж е изцяло работна зона.

В чакалнята може да слушате приятна музика в релаксираща обстановка, докато чакате свой, близък или чакате своя професионалист за консултация .

Работната зона е отделена от шопа и е оборудвана със най-съвременните работни и клиентски столове, тъй като се грижим изцяло за комфорта на нашите клиенти.

Оборудването отговаря на най-съвременните и добри европейски изисквания и стандарти. Спазват се всички правила за септика и антисептика валидни и за болнични заведения, консумативите за работа (бои, игли, препарати, машини и оборудване за стерилизация ) са съобразени със Световната здравна организация, Министерство на здравеопазването и Регионалната здравна инспекция. След всеки сеанс работната зона се дезинфекцира.


Тату шопа разполага с най-съвременните инструменти и машини за работа при:

-татуировки

-пиърсинг

-микроблейдинг, перманентен грим и микропигмент на скалп

Стерилноста и високите изисквания за хигиената поддържаме с дезинфектанти на BRAUN със сертификати за немско качество, автоклав, ултрасоник, УВ стерилизатор, еднократни игли и накрайници за татуировки и микроблейдинг. Шопа е лицензиран от РЗИ - гр.Варна.


Нашите усилия са насочени към осигуряване на вашето спокойствие относно здравето ви и качество на работа!

 

Посещавайки нашият уеб сайт, Вие се съгласявате да приемете бисквитки във вашия браузър. Осван татуировки, ни се налага да правим и бисквитки. Добрата новина е че ги използваме само с цел да направим вашето посещение на сайта ни по-качествено (също както и татуировките)