Запази час за пиърсинг!

Грижа за татуировката започва да се полага веднага след като татуировка я нарисува. Първо я измива и намазва с тънък слой крем EASY TATTOO, положи фолио върху нея. Фолиото се премахва след 2 часа. Татуировката се измива внимателно с хладка вода докато не се премахне натрупаната лимфа в следствие на престоя на татуировката с фолиото!

Подсушава се с чиста кърпа или кухненска хартия, след което се намазва с крем EASY TATTOO. Нанася се тънък слой (прекаленото количество ще увреди вашата татуировка)! Фолиото се слага за да спре лимфата (ако има такова) от която се образува коричка в следствие на което това ще увреди вашата татуировка! В някои случаи има наличност на слуз (слузта може да бъде оцветена в черно или друг цвят в зависимост от цветовата гама на татуировката, това е нормално)! Върху татуировката се нанася крем EASY TATTOO 3 пъти на ден! Татуировката се мие с хладка вода и антибактериален сапун, сутрин след като станете от леглото и вечер преди да си легнете, подсушава се и се намазва с крем EASY TATTOO! През деня когато прецените че татуировката трябва да се почисти, забършете с БЕБЕШКИ мокри кърпички (те не съдържат алкохол който ще дразни вашата кожа)!


 

ВНИМАНИЕ При евентуално образуване на коричка не чоплете и не дърпайте, при премахването и ще ви падне боята ако мястото не е зараснало както трябва ! Оставете коричките (ако има такива, целта на всичко е да не се образуват) и люспичките да паднат сами (това обикновено се случва докато миете татуировката на мивката, докато се къпете или докато забърсвате с мокрите кърпички) много хора дори не забелязват това кога се е случило! В процесът на зарастване на вашия татус е напълно нормално да ви сърби (това се случва когато една рана зараства)! Не чешете татуировката, това ще я увреди! Ако много ви сърби почесвайте в страни от нея или внимателно с длан върху нея!


 

Не излагайте на слънце (интензивна слънчева светлина) и УВ светлина от солариум минимум 1 месец ( това е ако не можете да издържите повече), желателно е да не бъде излагана на УВ лъчи минимум 3 месеца за да я запазите с максимално наситен цвят ( най-горния слой на кожата зараства между 3 и 6 месеца в зависимост от организмът), след което ако се излага на УВ лъчи покривайте със слънцезащитен крем фактор 50+,! Не влизайте в басейни (има химикали в басейните които могат да ви причинят възпаление на татуировката и да я увредят) , както и в морето докато татуировката ви не заздравее напълно (морската вода е солена и запича вашата татуировка понеже докато тя е прясна, това е рана и ще я увреди) Не излагайте на прекалено ниски температури и прах!

Посещавайки нашият уеб сайт, Вие се съгласявате да приемете бисквитки във вашия браузър. Осван татуировки, ни се налага да правим и бисквитки. Добрата новина е че ги използваме само с цел да направим вашето посещение на сайта ни по-качествено (също както и татуировките)